Handels- og leveringsbetingelser

Indhold
1.    Generelt
2.    Indgåelse af aftale
3.    Levering
4.    Priser
5.    Betaling
6.    Fortrydelsesret
7.    Returnering
8.    Reklamationer
9.    Personoplysninger
10.    Kontakt

1. Generelt
Disse betingelser gælder for dit køb af varer og andre ydelser på Trailerbutikkens  hjemmeside www.trailerbutikken.dk

Trailerbutikken er ejet og drives af Kastanjehøj v/Jannick Magnussen, Nyvænge 12, 4350 Ugerløse. Tlf.: 5912 1214. CVR-nr.: 13 45 08 03.

2. Indgåelse af aftale
En juridisk bindende aftale mellem dig og Trailerbutikken er først indgået, når du modtager en faktura pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er Trailerbutikken berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Når du har afgivet en ordre på www.trailerbutikken.dk, vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Trailerbutikken.

3. Levering

Vi leverer dine varer 1-5 hverdage efter du har modtaget din ordrebekræftelse, afhængig af varetypen, hvis ikke andet er anført ud fra den enkelte vare.

Levering sker med Post Nord, såfremt pakken overholder Post Nords standard betingelser for pakke størrelser. Pakker der dimensions og vægtmæssigt (volumenpakker) overstiger Post Nords standard betingelser afsendes alene med fragtmand. Volumenpakker kan ikke medregnes i fragtfri levering ved køb over 1.000 kr.

Levering med POST NORD:
Pakker der kan pakkes og sendes med Post Nord efter Post Nords standardbetingelser

Pakker op til 5 kg.    80 kr.
Pakker 5- 10 kg.    110 kr.
Pakker 10-20 kg.    170 kr.
Pakker 20-25 kg.    250 kr.

Fragtfri levering:
Ved køb for over 1.000 kr. leveres ordren fragtfrit. Dette gælder dog kun for ordrer der kan pakkes og leveres med Post Nord efter Post Nords standardbetingelser.  Ordrer/Pakker der dimensions og vægtmæssigt (volumenpakker) ikke kan pakkes og sendes efter Post Nords standardbetingelser kan ikke medregnes i fragtfri levering ved køb over 1.000 kr. og kan alene afsendes med fragtmand eller afhentes hos Trailerbutikken.

Levering med fragtmand – volumenpakker
Pakker der ikke kan pakkes og sendes med Post Nord efter Post Nords standardbetingelser og som ikke medregnes i fragtfri levering ved køb over 1.000 kr.

Paller og stykgods              500 kr. pr. palle

Vær opmærksom på, at hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, vil du selv skulle betale for genfremsendelse.

Hvis du har accepteret, at varen bliver stillet udenfor, ved din ejendom, anses varen for leveret, og du bærer risikoen i forhold til eventuelt tyveri, skade eller lignende.

Trailerbutikken leverer kun til Danmark og til Færøerne efter særskilt aftale, eksklusiv Grønland.

4. Priser
Alle priser er angivet i danske kroner, inkl. moms.

Vores priser opdateres løbende. Det er den gældende pris når du afgiver din bestilling, som du skal betale. De priser, der er angivet for de enkelte produkter på www.trailerbutikken.dk, er eksklusiv eventuelle leverings- og monteringsomkostninger.

5. Betaling
For at handle på www.trailerbutikken.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer, eller gøre brug af betaling igennem LånLet finansiering.

På www.trailerbutikken.dk kan du betale med Dankort og VISA/Dankort. Ydermere kan du benytte betalingsløsningen Lånlet finansiering. Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort. Obs. ved evt. bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Beløbet trækkes først fra dit kort, når varen afsendes fra vores lager til din angivne leveringsadresse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt.

Alle betalingstransaktioner gennemføres via det sikre betalingssystem Epay, der er godkendt af NETS. Alle kortoplysninger transmitteres krypteret via en SSL kryptering (Secure Socket Layer).

6. Fortrydelsesret
Vi yder 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftalelovens § 17, ved køb gennem vores webshop. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til dig som forbruger.

Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetales varens pris, såfremt varen er afleveret til PostNord eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

For anvendelse af fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Trailerbutikken ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Original emballagen må gerne være brudt, dette kan dog medføre værdiforringelse, hvis emballagen udgør en væsentlig del af varens pris.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler dig som kunde.

Du skal inden udløbet af fortrydelsesfristen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelse kan gives til Trailerbutikken på info@trailerbutikken.dk eller sendes til Trailerbutikken.dk, Att.: Retur, Nyvænge 12, 4350 Ugerløse. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Oplys dit ordrenummer, som du finder på din ordrebekræftelse.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1.    Bestillingsvarer
2.    Varer fremstillet efter forbrugerens specifikationer
3.    Varer der fået et tydeligt personligt præg
4.    Specialbestillinger

7. Returnering:
Der er to måder hvorpå du kan returnere varen på:

a) Du kan nægte at modtage varen fra PostNord/fragtmand, ved samtidig oplysning til Trailerbutikken om at du ønsker at fortryde dit køb. I så fald beder vi dig venligst om, at gøre PostNord/fragtmand opmærksom på, at de straks kan returnere varen til Trailerbutikken.

b) Du kan modtage varen fra PostNord/fragtmand, og efterfølgende inden for 14 dage returnere varen til Trailerbutikken. Når du returnerer varen beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for den/de købte varer. Beløbet returneres når varen er modtaget i væsentlig samme stand som ved levering, sammen med faktura af Trailerbutikken.

Varen returneres til:
Trailerbutikken
Nyvænge 12
4350 Ugerløse
Mærk pakken “Retur”

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning.
Vi anbefaler, at varen returneres med PostNord, og at varen sendes som pakkepost.

På denne måde kan pakken spores i PostNords system, hvilket dermed fjerner enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Trailerbutikken. Endvidere har du som kunde mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Trailerbutikken.

8. Reklamationer
Når du handler på www.trailerbutikken.dk ydes der 2 års reklamationsret i henhold til gældende lovgivning.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening eller vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Hvis du mener, at din vare har en fejl eller en mangel, bedes du kontakte Trailerbutikken på info@trailerbutikken.dk. I din henvendelse skal du forklare, hvad fejlen eller manglen ved varen er.

Du skal reklamere snarest muligt og altid inden for rimelig tid efter, at du er blevet opmærksom på fejlen eller manglen.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen kan sendes til: Trailerbutikken.dk, Att.: Retur, Nyvænge 12, 4350 Ugerløse. Vedlæg en kopi af din faktura.

Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Trailerbutikken.

9. Personoplysninger
Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata), for at kunne opfylde aftalen med dig, for at kunne efterkomme dine anmodninger og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil, dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.

Den dataansvarlige er Trailerbutikken, Nyvænge 12, 4350 Ugerløse, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.

10. Kontakt

CVR: 13 45 08 03
Trailerbutikken.dk
Nyvænge 12
4350 Ugerløse
E-mail: info@trailerbutikken.dk
Tlf: 59121214

Er du tvivl om dine rettigheder som forbruger, kan du læse mere herom hos forbrugerombudsmanden på www.net-tjek.dk