Trailerudlejning – Lej en hestetrailer

Hos Trailerbutikken tilbyder vi dig mulighed for at leje hestetrailere til både en og to heste. Med en udlejnings hestetrailer fra Trailerbutikken er du altid garanteret en trailer i god og forsvarlig stand, så din hest er i sikkerhed under transporten. Vores udlejningstrailere er af mærket Ifor Williams og har nogle af de bedste køreegenskaber på markedet, så udover sikkerhed får både du og din hest også den mest optimale komfort under transporten.

Kortidsleje eller langtidsleje af hestetrailer

Hos os har du mulighed for at leje hestetrailer i præcis den tid du har behov for. Vi tilbyder både kortidsleje og langtidsleje af hestetrailer. Har du behov for langtidsleje af hestetrailer, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på hele perioden du ønsker at leje traileren i.

Lej en hestetrailer på Vestsjælland

Når du vælger at leje en trailer hos Trailerbutikken, har du mulighed for at afhente den på vores adresse Nyvænge 12 i Ugerløse på Vestsjælland. Her står de til rådighed i vores åbningstid og kan afhentes efter aftale. Nedenunder kan du se hvilke trailere vi aktuelt har i vores udlejningsflåde. Skulle du have ønske og behov om en anden trailer til leje, er du velkommen til at forhøre dig hos os. Vi har ofte mulighed for at tilbyde andre trailere efter behov.

Regler for udlejning af trailer

For at leje en trailer, skal du fremvise et kørekort der viser at du må køre med det samlede vogntog. Det betyder at du i de fleste tilfælde, skal have et trailerkort for at lovligt kunne køre med hestetraileren.
Udover kørekort, vil du også blive opkrævet et depositum for traileren, som skal betales/reserveres på dit kort ved afhentning.

You've just added this product to the cart: