Værksted – Trailer reparation og service

Hos Trailerbutikken har vi et stort værksted og vi tilbyder alt indenfor reparation af trailere, trailerservice, istandsættelse af trailere, klargøring til syn, ombygning af trailer og meget mere.

Vi er autoriseret værksted for Ifor Williams trailere. Hos os bruger vi kun kvalitets produkter og originale trailer reservedele til din trailer, så garanti bibeholdes på traileren.

Vi udfører bl.a. også reparation af forsikringsskader på trailer uanset forsikringsselskab.

Kontakt os på tlf. 59 12 12 14 eller mail@trailerbutikken.dk for tilbud.

Tilbud på trailer service og reparation

Hos os får du en fast pris på opgaven og et konkret tilbud hver gang. Så undgår du ubehagelige overraskelser på værksteds regningen. Ring og hør mere om en konkret opgave.

Trailer værksted - Reparation og service af trailerVi udfører bl.a. følgende opgaver:

  • Nye dæk til trailer
  • Tjek af bremser på trailer
  • Forårs klargøring af trailer
  • Udskiftning af bundplade i trailer
  • Udskiftning af hjullejer på trailer
  • Trailer service
  • Trailer forsikringsskader
  • Reparation af trailer

Tempo100 godkendelser

På vores værksted kan vi også tilbyde at få din trailer Tempo100 godkendt. Vi har ofte mulighed for at lave den nødvendige ombygning af traileren, for at den lever op til reglerne for Tempo 100 på de danske veje.

Kontakt os for at høre om mulighederne for at Tempo100 godkende din trailer.


Vi udfører reparation og service af alle trailere, uanset om du har en Brenderup trailer, Variant trailer, Ifor Williams trailer, Mustang trailer, Amigo trailer, Humbaur trailer, Anssems trailer, Böckmann trailer, Gaupen trailer, Hapert trailer, Boj trailer, Brian James trailer, Careliner trailer, Fitzel trailer Forzab trailer, Henra trailer, Hulco trailer,Indespension trailer, Cheval Liberté trailer, Debon trailer, Euro trailer, Neptun trailer, Nonnenmacher trailer, Nugent trailer, Sirius trailer, Tema trailer, Thiel trailer, Westfalia trailer, WT-Metall trailer eller en helt anden trailer.