DRF fylder 100 år og det fejrer vi i hele 2017

Gratis DRF 100 års jubilæumspakke - værdi 4.500,-

DRF fylder 100 år og det fejrer vi i hele 2017

I anledningen af Dansk Ride Forbunds 100 års jubilæum, introducerer Ifor Williams nu jubilæumsmodellen DRF100 på samtlige hestetrailer modeller i deres sortiment, som en hyldest til Dansk Ride Forbund.

Det betyder at du netop nu har mulighed for at få ekstraudstyr for en værdi på op til kr. 4.500,- GRATIS med i handlen, når du køber en ny Ifor Williams Hestetrailer hos Trailerbutikken.

Og så behøver du ikke engang at være DRF medlem // Ingen medlemskaber, ingen binding – KUN DE ÅBENLYSE FORDELE FOR DIG!

Gratis udstyrspakke når du køber en ny Ifor Williams hestetrailer

Med et Wi-Fi kamera monteret i din hestetrailer, kan du streame billedet til din smartphone eller tablet, og derved hele tiden se om dine heste har det godt og med hønet er du sikker på at de har noget at spise under hele transporten. Desuden vil et Catago Turbo Dry Cooler dækken, i super svedabsorberende og åndbart materiale altid kunne bruges. Perfekt efter træning, vask af hesten eller under transport.

Jubilæumspakken medfølger selvfølgelig på alle Ifor Williams hestetrailer modeller – herunder også HB510XL, HB610, samt den eksklusive Eventa med living

Gratis DRF Jbilæumspakke - værdi 4.500,-

Trailerbutikken og Ifor Williams støtter ridesporten

Trailerbutikken, med sin mange år i ridesporten, og Ifor Williams Trailers har igennem flere år støttet op om ridesporten i Danmark.

I anledningen af Dansk Ride Forbunds 100 års jubilæum har Ifor Williams trailers valgt at støtte endnu mere og har nu indgået endnu et stærkt samarbejde med én af ridesportens sværvægtere – Dansk Ride Forbund, hvor Ifor Williams trailers som hovedsponsor får mulighed for at gavne ridesporten helt ned på klub- og rytterniveau. Et sponsorat man ønsker skal komme ridefolket til gode, hvorfor DRF 100 jubilæumspakken medfølger alle Ifor Williams hestetrailere i 2017, uanset om man er medlem af DRF eller ej.

Share this post