Guide til hestetrailer – Find den rette hestetrailer

Udvalget af hestetrailere er stort og nogle gange kan det være lidt svært at finde rundt i de forskellige modellers størrelser og kunnen. Hos Trailerbutikken vil vi gerne hjælpe dig med at gøre det lidt nemmere at finde din nye hestetrailer.

Vi har lavet en kort guide til hvilke hestetrailer modeller vi anbefaler ud fra forskellige kriterier, såsom behov, antal heste, hestens størrelse og race.


Kørsel med én hest eller pony

Har du kun behov for at køre med én hest eller pony, vil vi helt sikkert anbefale Ifor Williams HB403.

Dette er en 1 – 1½ hestes trailer med en lavere egenvægt og totalvægt, som kan køres bag de fleste biler uden krav om trailerkort.

Den passer godt til alle ponyracer, Islændere, Quartere m.fl. og små heste.

Modellen fås også med en frontudgang, for nemmere udgang for de heste der ikke er trygge ved at skulle bakke ud af hestetraileren.

Ponyer og små heste

Køre du med ponyer og små heste anbefaler vi Ifor Williams HB506. Dette er en standard størrelse 2-hestes trailer, hvor der er tænkt på det hele. Den kan fås enten med frontudgang eller integreret sadelrum.

Den passer godt til alle ponyracer, Islændere, varmblodsheste og fuldblod m.fl.

HB506 hestetraileren fås med en indstillelig spiltorvslængde på mellem 1,11-1,32 m. fra bom til bom.

Store heste

Kører du med store heste, der har brug for lidt mere plads, anbefaler vi Ifor Williams HB511 som er ekstra stor, den er 13 cm bredere end standardstørrelsen og så har den et af de længste spiltorvslængder på det danske marked, der kan blive op til 2,05 m fra bom til bom, hvilket giver ekstra god plads til den lange hest. HB511 kan også fås enten med frontudgang eller integreret sadelrum.

Den passer godt til store hesteracer, Varmblod, Shire, Tinkere, Friesere, Den Jyske hest m. fl.

Kørsel med usikre eller nervøse heste

Her anbefaler vi Ifor Williams HB506 eller HB511 med frontudgang. Frontudgangen fungerer rigtig godt ved nervøse heste, der ikke kan eller har svært ved at bakke, eller hvis hesten har behov for at komme ud hurtigt.

Det er også en god løsning, hvis man holder steder med svær tilgang.


Find hestetrailer efter dine ønskerHos Trailerbutikken har vi en lang erfaring med hestetrailere og transport af heste. Derfor kan vi f.eks. også anbefale dig en hestetrailer til Amerikansk walking pony, ny hestetrailer til Andalusier, bedste hestetrailer til Anglo Araber, hestetrailer til Appaloosa, anbefalet hestetrailer til Araber, hestetrailer til Barockpinto, ny hestetrailer til Camarque, bedste hestetrailer til Clydesdale heste, hestetrailer til Connemara pony, anbefalet hestetrailer til Engelsk fuldblod, hestetrailer til Exmoor-pony, ny hestetrailer til Falabella, bedste hestetrailer til Fjordhest, hestetrailer til Frieser, anbefalet hestetrailer til Færøsk hest, hestetrailer til Gotlandsruss, ny hestetrailer til Haflinger, bedste hestetrailer til Hannoveraner, hestetrailer til Hollandsk sportspony, anbefalet hestetrailer til Holstener, hestetrailer til Islandsk hest, ny hestetrailer til Konik, bedste hestetrailer til Lettisk Varmblod, hestetrailer til Lundy pony, anbefalet hestetrailer til Lusitano, hestetrailer til Morgan, ny hestetrailer til Mustang, bedste hestetrailer til New Forest-pony, hestetrailer til Nokotahest, anbefalet hestetrailer til Nordsvensk brugshest, hestetrailer til Oldenborger, ny hestetrailer til Palomino, bedste hestetrailer til Pampa horse, hestetrailer til Pinto, anbefalet hestetrailer til Pony, hestetrailer til Quarter horse, ny hestetrailer til Shetlandspony, bedste hestetrailer til Shire hest, hestetrailer til Spanske Rideskole, anbefalet hestetrailer til Tennessee walking horse, foretrukken hestetrailer til Tinker, ny hestetrailer til Trakehner eller den bedste hestetrailer til Waler hesteracen.

You've just added this product to the cart: